Toeschouwers: 182

Beggen ligt in de gemeente Walferdange, aan de rand van Luxemburg stad. Op deze zomerse laatste dag van augustus kwamen we een half uurtje voor kick-off bij het stadion aan. Voor het stadion liggen ruime parkeermogelijkheden.

Stade Henri Dunant is gelegen aan de rand van het dorp. Achter de staantribune loopt een spoorlijn, waar ze vandaag flink aan het werk waren. Aan de overzijde is een overdekte zittribune met gele kuipstoeltjes. Aan weerszijden van deze tribune staat aan elke zijde nog een onoverdekte staantribune.

De wedstrijd van vandaag ging tussen de nummer laatst en op een na laatst.
Het niveau dat vandaag geboden werd was vele malen beter dan gisteren in de Belgische Tweede Klasse. Met vlagen werden er mooie aanvallen opgezet. Beggen kwam nog wel op voorsprong maar na 90 minuten dolven ze het onderspit (Beggen miste in de tweede helft een strafschop). Hesperange won met 1-3.