SpVgg Elversberg – FSV Frankfurt 1-2

Regionalliga Süd
Stadion an der Kaiserlinde
17.05.2008
Toeschouwers: 700


De volgende bestemming was Elversberg in het Saarland. Vanmorgen zijn we op tijd vertrokken uit Reims. Voordat we Elversberg aan zouden doen zijn we even gaan groundspotten in Homburg. Het Waldstadion is zeker een keer een bezoekje waard, misschien volgend seizoen??

Stadion an der Kaiserlinde is gelegen aan de A8 en is sinds 1983 in gebruik. Meteen na de afrit ligt het stadion. We hadden van het stadion eerlijk gezegd minder verwacht. Het ziet er knus uit, alleen valt het toeschouwersaantal gruwelijk tegen vandaag. Aan de lange zijden staan 2 overdekte zittribunes. Achter de doelen de gebruikelijke staanplaatsen.

Tegenstander van vandaag was FSV Frankfurt. De ploeg staat op een 2e plek dat recht geeft op promotie naar de 2. Bundeliga. Elversberg moet alle wedstrijden winnen om een kans te maken op kwalificatie voor de nieuwe 3. Liga. Toch was Elversberg de ploeg die het eerste het net vond. Uiteindelijk won FSV Frankfurt, zei het moeizaam, met 1-2. Na deze match ging de weg verder naar het Franse Metz.

Posted by Picasa