FV Engers – SC Hauenstein 0-2

Oberliga Südwest
Stadion am Wasserturm
23.04.2008
Toeschouwers: 154

Engers, een dorpje of deelgemeente van Neuwied dat weer bij Koblenz ligt. De A61 afrijden en Neuwied staat vanzelf een keer aangegeven. Parkeren kan makkelijk achter het stadion bij de watertoren.

Het klinkt raar maar Stadion am Wasserturm staat al jaren op het lijstje om te bezoeken. Dit stadion ligt geografisch voor mij en een andere groundhopper zeer gunstig. Op deze woensdagavond was het dan eindelijk raak. Het stadion ligt, de naam zegt het al, bij een watertoren in de buurt. Voor de rest kun je het vergelijken met een modaal sportpark. Het weer en de watertoren maken het een mooie avond

Engers staat troosteloos onderaan in de Oberliga Südwest en heeft broodnodig de punten nodig voor lijfsbehoud. Voor Hauenstein is het seizoen al gelopen. Het meest bijzondere aan deze wedstrijd (wat toch vrij sportief was) waren de 4 rode kaarten die vielen. 3 Voor Engers en 1 voor Hauenstein. Door dit veldoverwicht won Hauenstein met 0-2

Posted by Picasa