KSV Baunatal – 1.FC Germania Ober Roden 1-3

Oberliga Hessen
Parkstadion
19.04.2008
Toeschouwers: 150

Vandaag stond het Parkstadion van KSV Baunatal op het programma. Baunatal ligt tegen de stad Kassel aan en is vooral bekend om de Volkwagen fabrieken die in deze stad liggen (al is het geen Wolfsburg). De heenreis via het Ruhrgebiet, Soest, Kassel verliep voorspoedig. Het weer van vandaag was niet lente achtig te noemen. Zwaar bewolkt en vrij koud voor de tijd van het jaar.


Het Parkstadion is gebouwd vanwege de sportieve successen van Baunatal eind jaren ’70. Helaas duurden deze successen niet lang. In het jaar dat Baunatal uit de 2. Bundesliga degradeerde was het stadion pas klaar. Het stadion bevat 4 lichtmasten en 2 tribunes. Een overdekte en aan de overkant een onoverdekte staantribune. Rondom het veld ligt een atletiekbaan.

Voor deze wedstrijd had Baunatal al bekend gemaakt dat als het erop aankomt niet te promoveren. Ze speelden vanmiddag ook heel erg slecht. Germania Ober Roden won uiteindelijk verdiend met 1-3. De trainer van Baunatal zou na deze match zijn ontslag indienen.

Posted by Picasa