US Ivry – Calvi 2-4

Championnat CFA
Stade Clerville
28.04.2012
Toeschouwers: 150
Voordat we de finale van Coupe de France zouden zijn in het Stade de France stond op deze zaterdag om 17:00 uur een wedstrijd in de Championnat CFA gepland. Om 16:30 uur kwamen we aan bij het stadion maar mochten er nog niet in. Pas na 17:00 uur werden we binnen gelaten. Dat de wedstrijd op punt van beginnen stond was geen sprake van, vooral niet toen de tegenstander pas om 17:25 uur bij het stadion aan kwam. Reden voor de late aankomst was dat het vliegtuig van Calvi (Corsica) vertraging had opgelopen. Duidelijk was wel dat we nu niet de gehele wedstrijd konden zien.
Stade Clerville ligt in het zuiden van Parijs, om precies te zijn in Ivry-sur-Seine. Het is zeer goed bereikbaar met de metro. (uitstap Mairie d’Ivry). Na een steile beklimming kwamen we bij de stadionpoorten aan. Bij binnenkomst valt de deels overdekte zittribune op. Buiten deze tribune en de lichtmasten heeft het stadion niet veel bijzonders.
Ondanks dat we alleen de eerste helft konden zien was er toch genoeg te beleven op het veld. Er vielen 2 rode kaarten, ieder team 1, en de rustsand werd 1-2. Na het rustsignaal haastten we ons naar de metro om heel Parijs te doorkruisen richting Saint – Denis.