Hammer SpVg – Rot Weiss Ahlen 1-1

Oberliga Westfalen
EVORA – Arena
09.06.2013
Toeschouwers: 470

De laatste speeldag van de Oberliga Westfalen, een van de weinige competities waar nog wedstrijden gespeeld werden vandaag.
Met een ouderwets Schönes-Wochenende-Ticket op zak verlieten we station Venlo om een kleine 3 uur later te belanden in Hamm (Westfalen). Aangezien we ruim op tijd waren gingen we eerst op zoek naar een eetgelegenheid. Na een zoektocht op een troosteloze zondag keerden we terug naar het station om aldaar een broodje te eten.

Na het nuttigen van het broodje werd te voet de afstand naar het stadion afgelegd. Eenmaal bij het complex aangekomen viel ons oog eerst op het Jahnstadion (wat nog mooier is dan het naastgelegen EVORA-Arena, zie foto’s op mijn facebookaccount). Op het moment van aankomst speelde de vaste bespeler van het Jahnstadion, Fortuna Hamm, haar wedstrijd.

Na enige tijd in het Jahnstadion “gehangen” te hebben werd koers gezet naar het naastgelegen EVORA-Arena, nou ja Arena kun je het niet noemen met 1 imposante tribune en voor de rest bijna helemaal niets.

De wedstrijd van vandaag ging om des keizer baards. Dit viel ook wel op te merken in het spelbeeld. Hammer SpVg kon niet meer brengen en Rot Weiss Ahlen leek wel niet meer te willen en zo ontspon zich een potje zomeravondvoetbal op deze zondagmiddag. Oh ja er werd nog 2x gescoord, door beide ploegen 1x (wat een wonder mocht heten dat Hamm nog een doelpunt zou maken).

Ham-ahl1 Ham-ahl2 Ham-ahl3 Ham-ahl4