UNA/Brinvast – FC Eindhoven 1-1

Oefenwedstrijd
Sportpark Zeelst
06.07.2013
Toeschouwers: ca. 250

Op deze warme zomerdag werd te fiets Sportpark Zeelst aangedaan waardoor voor mijzelf het seizoen 2013-2014 werd geopend. Tegenstander in Veldhoven was grote buur FC Eindhoven. Dit tweeluik is een jaarlijks onderonsje in de voorbereiding voor het grote werk.

In de wijk Zeelst heeft UNA haar sportpark liggen. Buiten een overdekte zittribune is er niets te zien, er wordt zelfs (zoals vele Topklassers) op kunstgras gespeeld.

Opmerkelijk was dat UNA bij temperaturen van nabij de 30 graden met lange mouwen speelden, reactie van UNA hierop was dat ze geen andere keus hadden. Ondanks de lange mouwen hield UNA zich goed staande tegen de profvoetballers van Eindhoven, Eindhoven kwam nog wel op een 0-1 voorsprong maar deze werd binnen enkele minuten al teniet gedaan.

De tweede helft was voor FC Eindhoven maar tot scoren kwam de ploeg niet meer en moest zich tevreden stellen met het gelijke spel.

una-fce1 una-fce2 una-fce3