Hoogstraten VV – FC Verbroedering Geel-Meerhout 0-4

Derde Klasse A
Stadion Seminarie
01.09.2012
Toeschouwers: ca. 500

Mijn eerste plan was naar Dessel Sport – Westerlo te rijden, in verband met tijdsnoot ben ik doorgereden naar Hoogstraten waar de wedstrijd een half uur later begon dan in Dessel. Tien minuten voor aanvang kon ik mijn auto parkeren langs de doorgaande weg naast het stadion.

Na de entree te zijn doorgelopen zie ik links van me al de typische Belgische hamburgercaravan staan en kan het niet laten om geen hamburger met ajuin te bestellen. Onder het genot van de hamburger observeer ik het stadion en zie een vrije grote overdekte zittribune en aan de andere lange zijde in volle lengte een overdekte staantribune.


De wedstrijd begon met een lekker zonnetje en eindigde onder de donkere nachthemel. Van begin af aan was duidelijk dat de gasten het betere van het spel hadden dan de gastheren. Verbroedering Geel – Meerhout zorgde ervoor dat de eindstand van 0-4 bereikt werd.
Posted by Picasa