SV Wilhelmshaven – Goslarer SC 08 1-2

Regionalliga Nord
Jadestadion
09.09.2012
Toeschouwers: 315

Op deze (misschien wel laatste van het jaar) zomerdag was er vanwege interlandvoetbal weinig keuze om ergens heen te gaan, tot mijn oog viel op de wedstrijd in Wilhelmshaven. Sinds ik jaren terug voor de poorten van het Jadestadion gestaan heb en de mededeling kreeg dat de wedstrijd van die winteravond afgelast was, was het een wens om hier weer terug te komen.

Het Jadestadion heeft eigenlijk alles wat je wenst in een stadion, staanplaatsen, overdekt, onoverdekt, zitplaatsen, houten tribune en vreemde lichtmasten. Met een heerlijk zomerzonnetje was dit vanmiddag misschien wel de meest ideale bestemming, althans dat was ons gevoel. De meeste mensen uit de regio dachten er weliswaar anders over, de wedstrijd trok vanmiddag slechts 315 toeschouwers.


Al vanaf de eerste minuut werd duidelijk dat het niveau van de Regionalliga Nord niet veel voorstelt. De ene foute pass na de andere werd er gegeven. Wilhelmshaven kwam al na 2 minuten op voorsprong door een strafschop. De keren dat Goslar over de middenlijn kwam werd het vaak ook gevaarlijk wat nog in 2 doelpunten resulteerde.
Posted by Picasa